#100procenthardcore

100%hardcore is dé officiële shop van gabbers voor gabbers!

100% Hardcore

100% Hardcore, Frenchcore en Terror. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan Hardcore kleding en Gabber kleding zoals trainingsjasjes, trainingsbroeken, hardcore shirts, gabber bomberjacks, petten, vlaggen, waaiers en nog veel meer Hardcore merchandise!

100% Hardcore heeft zich absoluut bewezen in de gabberscene. Op iedere gabberparty zie je dan ook veel mensen in een 100% Hardcore outfit lopen. Onze 100% artikelen zijn van hoge kwaliteit en zijn te koop voor een nette prijs! Ze zijn voorzien van mooie Hardcore / gabber print of klassieke pitbull prints.
Onze 100% hardcore artikelen zijn super goed met elkaar te combineren. Onze trainingsjasjes passen perfect bij onze training broeken en allover T-shirts. Onze vesten met capuchon staan weer perfect onder onze mooi afgewerkte bomberjack.
Natuurlijk hebben we ook een mooi assortiment voor dames. Training jasjes, hot pants, sport topjes en mooie gabber truitjes. Ook deze zijn perfect met elkaar te combineren en zijn gemaakt van een stof die ideaal is om te dragen tijdens een gabberparty.
Vlaggen, petten, waaiers, heuptasjes, hardcore sleutelhangers en nog veel meer hardcore merchandise vindt je in onze officiële hardcore shop.
Onze hardcore kleding is speciaal ontworpen voor echte die-hard gabberfreaks! Wij zeggen dat ook niet voor niets: 100% Hardcore, wear it with pride!!
Hardcore will never die!!