Filter

Categorieën

Prijs

Geslacht

Recent bekeken

100% Hardcore

  • Voor meer informatie +31(0)40 303 21 47
  • Gratis aan huis bezorgd Vanaf 50,- *
  • Beveiligde betaalmethodes Veilig online betalen

Accessoires

Toon 1 - 12 van 34

Toon 1 - 12 van 34

Accessoires

Check deze te gekke 100% Hardcore accessoires! Deze accessoires maken jouw hardcore/gabber outfit helemaal compleet! Door het ruime assortiment en terugkomende prints is er altijd wel een accessoires wat bij jouw outfit past.

Als jij op een gabber party bent heb je zeker een 100% Hardcore waaier nodig om een beetje af te koelen! 100% Hardcore biedt je een zeer uitgebreide keuze van hardcore waaiers aan. Waaiers met felle kleuren, pitbulls, angerfist maskers, schedels en gave prints mogen niet gemist worden op echte gabber feesten!

Als je iedereen wilt laten zien dat jij een echte gabber bent kan een hardcore vlag niet ontbreken! De vlaggen zijn perfect om mee te nemen naar gabber feesten of te gebruiken decoratie. De hardcore vlaggen hebben een afmeting van 150CM x 100CM. De prints van de vlaggen zijn terug te vinden in de trainingspakken, shirts, petten en waaiers. Een perfecte combinatie dus!  

De 100% Hardcore heuptasjes hebben 5 vakjes, waarvan een verborgen vak. Deze hardcore heuptasjes zijn ideaal om mee te nemen op hardcore/gabber feesten. Door de pitbulls, schedels, angerfist masker en andere gave prints is er altijd een heuptasje te vinden die jouw outfit compleet maakt. De 100% Hardcore heuptasjes zijn in maat verstelbaar.

De 100% Hardcore riem is het perfecte item om subtiel te laten zien dat jij een echte gabber bent. De hardcore riem heeft een lengte van 130 cm en een metalen gesp. Iedere gabber past dus deze hardcore riem! De verschillende kleuren van de riem zorgen ervoor dat je bij iedere outfit een passende riem kan combineren.

Met de 100% waaiers, vlaggen, riemen, kettingen, dogtags, zweetbandjes, aanstekers, siliconen bandjes, tasjes, keykoords, portemonnees en sleutelhangers laat je zien dat jij een echte gabber bent!

Deze accessoires zijn vaak te koop in onze 100% Hardcore merchandise op feesten en festivals!

100% Hardcore, Wear It With Pride!

Accessoires