Filter

Categorieën

Prijs

Geslacht

Recent bekeken

100% Hardcore

  • Voor meer informatie +31(0)40 303 21 47
  • Gratis aan huis bezorgd Vanaf 50,- *
  • Beveiligde betaalmethodes Veilig online betalen

Petten & Mutsen

Toon 1 - 7 van 7

Toon 1 - 7 van 7

Petten & Mutsen

100% Hardcore biedt een ruim assortiment petten en mutsen aan in de online winkel. De hardcore petten en mutsen zijn goed te combineren de hardcore kleding in de 100% Hardcore webshop.

De 100% Hardcore petten zijn voorzien van diverse hardcore prints en teksten wat zorgt voor een goede afwisseling. Door de verstelbare band aan de achterzijde kan hij op gewenste maten worden gedragen. Hij past dus op elke gabber kop!

Met de Hardcore caps laat jij zien dat je 100% Hardcore bent! De hardcore pet is een goed item om jouw gabber pak mee af te maken! Door de verschillende kleuren en prints van de petten kan bij iedere outfit een passende pet worden gecombineerd.

Speciaal voor de koude dagen en voor de kale koppen zijn er 100% Hardcore mutsen ontwikkeld. De hardcore mutsen zijn van hoge kwaliteit en passen op ieder hoofd door de elastische stof. Tijdens de koude dagen kan deze gabber muts uitstekend gecombineerd worden met onze 100% Hardcore harrington of bomberjack. In deze combinatie ga je het zeker niet koud krijgen!  

Maak je gabber outfit af met deze 100% caps en mutsen!

100% Hardcore, Wear It With Pride!

 

Petten & Mutsen