Filter

Categorieën

Prijs

Maat

Geslacht

Recent bekeken

100% Hardcore

  • Voor meer informatie +31(0)40 303 21 47
  • Gratis aan huis bezorgd Vanaf 50,- *
  • Beveiligde betaalmethodes Veilig online betalen

Sportkleding

Toon 1 - 12 van 16

Toon 1 - 12 van 16

Sportkleding

De 100% Hardcore sportkleding is de perfecte categorie om een gabber trainingspak samen te kunnen stellen. De 100% Hardcore sportkleding bestaat uit: trainingsbroeken, trainingsjasjes, korte broeken en T-shirts.

De 100% Hardcore trainingsbroeken hebben verschillende kleuren en prints en zijn daardoor het ideale basis item van je trainingspak. Bij iedere trainingsbroek is er een goed hardcore jasje, hardcore shirt of hardcore bomberjack te combineren. Onze 100% Hardcore trainingsbroeken zijn gemaakt van 100% polyester en daarom ideaal voor hardcore/gabber feesten. Alle 100% Hardcore trainingsbroeken zijn voorzien van twee broekzakken met een ristsluiting.

Met het 100% trainingsjasje nemen we je terug in de jaren negentig. Dankzij de goede pasvorm zitten de trainingsjas erg comfortabel en zijn ze ideaal voor hardcore/gabber feesten. De trainingsjasjes zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van 100% polyester. Het bevat 2 zakken met een ritsluiting die voorzien is van het 100% Hardcore logo. Door verschillende prints met pitbulls, angerfist maskers, zombies, gruwelijke schedels en teksten gaan de trainingsjasjes nooit vervelen!!  

Als jij een echte gabber bent kan je niet zonder de sport shirts van 100% Hardcore. De gabber sport shirts zijn gemaakt van 50% katoen en 50% polyester. De hardcore shirts zijn gemaakt om je goed in te kunnen bewegen, en daarom perfect voor hardcore/gabber feesten.

Door de verschillende prints en kleuren van de hardcore broeken, jasjes, shirts en tops kan je je trainingspak eindeloos blijven combineren. Dankzij de goede pasvorm van de 100% Hardcore kleding kan je je goed bewegen.

100% Hardcore, Wear It With Pride!

Sportkleding