Filter

Categorieën

Prijs

Maat

Geslacht

Recent bekeken

100% Hardcore

  • Voor meer informatie +31(0)40 303 21 47
  • Gratis aan huis bezorgd Vanaf 50,- *
  • Beveiligde betaalmethodes Veilig online betalen

T-shirts & Polo’s

Toon 1 - 9 van 9

Toon 1 - 9 van 9

T-shirts & Polo’s

Zonder de 100% Hardcore shirts en polo’s is de gabber outfit niet compleet. 100% Hardcore biedt je diverse gabber shirts en polo’s aan die perfect matchen met de andere 100% Hardcore kleding uit onze online gabber winkel.

Als jij op een Gabber feest bent, gaan onze allover T-shirts je goed bevallen! De 100% Hardcore shirts zijn gemaakt om je goed in te kunnen bewegen. Deze hardcore shirts perfect te combineren met onze trainingsjasjes, trainingsbroeken en accessoires met dezelfde prints of met onze andere hardcore kleding. Je kan echt helemaal losgaan in deze 100% Hardcore allover Shirts.

Onze 100% Hardcore shirts van katoen hebben mooie klassieke Gabber/ Hardcore prints. Pitbulls, agressieve doodskoppen, angerfist maskers, zombies en andere vette prints zijn afgebeeld op de shirts. De prints van de hardcore shirts zijn terug te vinden op de heuptasjes en waaiers van 100% Hardcore. Door dezelfde prints van de hardcore shirts te combineren met de heuptasjes en waaiers laat je zien dat je niet alleen zomaar gabber bent, maar dat je 100% Hardcore bent!

Onze 100% Hardcore polo’s zijn van hoge kwaliteit. De hardcore polo’s zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een mooie, afgewerkte kraag. Aan de voorkant hebben de polo’s drie knoopjes en een geborduurd logo, op de achterkant zijn prints zichtbaar van schedels, angerfist maskers en pitbulls.

Laat iedereen zien dat jij een echte gabber bent en draag deze 100% Hardcore T-shirts en polo’s in combinatie met onze andere 100% Hardcore kleding!

100% Hardcore, Wear It With Pride!

T-shirts & Polo’s