Filter

Categorieën

Prijs

Maat

Geslacht

Recent bekeken

100% Hardcore

  • Voor meer informatie +31(0)40 303 21 47
  • Gratis aan huis bezorgd Vanaf 50,- *
  • Beveiligde betaalmethodes Veilig online betalen

Truien & Vesten

Toon 1 - 8 van 8

Toon 1 - 8 van 8

Truien & Vesten

100% Hardcore biedt een ruim assortiment aan in truien en vesten. Deze 100% Hardcore truien en 100% Hardcore vesten zijn gemaakt van hoge kwaliteit, zoals je van ons gewend bent. Het assortiment biedt een collectie hardcore truien en hardcore vesten aan voor mannen en vrouwen. De 100% Hardcore truien en vesten zijn het perfecte item om je gabber pak mee af te maken.

Een niet te missen item in de 100% Hardcore collectie zijn de 100% Hardcore truien. De pitbulls, zombies, skeletten, doodskoppen, angerfist maskers en Hardcore teksten zijn niet te missen op deze truien. De echte gabber heeft deze hardcore hoodie dus ook standaard in de kast liggen! De 100% Hardcore trui is in combinatie met een hardcore broek en een hardcore top óf hardcore shirt een perfecte gabber outfit. 

Het 100% Hardcore vest is het ideale item om te laten zien dat jij 100% Hardcore bent. Alle hardcore vesten hebben een capuchon en twee zakken op de buik. De vesten zijn afgewerkt met gave prints en uiteraard een geborduurd 100% Hardcore logo. Het hardcore vest is een veelzijdig kleding stuk. Door het neutrale kleurgebruik in de vesten kunnen ze eindeloos gecombineerd worden met de andere hardcore kleding uit deze gabber shop. In de 100% Hardcore vesten zijn subtiele kleuren verwerkt waardoor er een echte gabber outfit ontstaat.

Kijk voor de volledige gabber outfit mét accessoires bij de rest van onze hardcore kleding in de 100% Hardcore shop.

100% Hardcore, Wear It With Pride!

Truien & Vesten