Filter

Categorieën

Prijs

Geslacht

Recent bekeken

100% Hardcore

  • Voor meer informatie +31(0)40 303 21 47
  • Gratis aan huis bezorgd Vanaf 50,- *
  • Beveiligde betaalmethodes Veilig online betalen

Accessoires

Toon 1 - 5 van 5

Toon 1 - 5 van 5

Accessoires

Als echte Frenchcore freak kunnen deze te gekke accessoires niet ontbreken! Met de accessoires maak jij je Frenchcore outfit helemaal af! De accessoires van Frenchcore bestaat uit een zeer ruim assortiment. Er is dus altijd wel iets te vinden wat bij jouw outfit past!

Als jij een echte Frenchcore freak bent en naar een hardcore feest gaat kunnen de Frenchore waaiers niet ontbreken. De waaiers bevatten een design die terug te vinden is in de Frenchore shirts, trainingsjasjes, heuptasjes en andere Frenchcore producten. Dankzij de Frenchcore waaiers kan jij een beetje afkoelen. Ook zijn de waaiers zeer geschikt om te gebruiken als decoratie. Door de verschillende waaiers naast elkaar op te hangen laat jij zien dat je een echte Frenchcore freak bent!

Als je de Frenchcore waaiers ophangt kan uiteraard de Frenchcore vlag niet ontbreken! De vlag heeft een afmeting van 150CM x 100CM. Je kan de vlag meenemen naar hardcore/gabber feesten en laten zien dat jij een echte Frenchcore freak bent.

Ben jij een echte hardcore freak en ga jij alle feesten en festivals af? Dan is een Frenchcore heuptasje onmisbaar voor jou! Dankzij de vijf vakken in het heuptasje kun je al je spullen opbergen. De Frenchcore heuptasjes hebben dezelfde doorlopende Frenchcore designs als de andere Frenchore kleding heeft. Het heuptasje past daarom bij iedere outfit!! 

Met de Frenchcore waaiers, vlaggen, riemen, string bags, aanstekers, keykoords, kettingen, ringen, siliconen bandjes, sleutelhangers, zweetbandjes, portemonnees, heuptasjes en alle andere Frenchcore accessoires laat jij iedereen zien dat jij een echte Frenchcore-freak bent!! Je kan eindeloos blijven combineren zal nooit op de accessoires zijn uitgekeken!

 Frenchcore, Beyond The Frontier!

Accessoires