Filter

Categorieën

Prijs

Geslacht

Recent bekeken

100% Hardcore

  • Voor meer informatie +31(0)40 303 21 47
  • Gratis aan huis bezorgd Vanaf 50,- *
  • Beveiligde betaalmethodes Veilig online betalen

Petten & Mutsen

Toon 1 - 3 van 3

Toon 1 - 3 van 3

Petten & Mutsen

Op deze pagina vind je alle petten en mutsen van Frenchcore. De Frenchcore petten en mutsen zijn afgewisseld in de kleuren zwart, wit, rood en blauw. Voor de echte Frenchcore look draag je deze petten in combinatie met de verschillende bomberjacks, shirts, trainingsbroeken en andere hardcore kleding uit deze hardcore webshop.

De Frenchcore petten kennen hetzelfde design als de trainingsjasjes, shirts, tops, heuptasjes en andere kleding uit onze Frenchcore collectie. Het design is gekenmerkt door het rode, witte en blauwe kleurgebruik en de prints van doodskoppen, zombies, skeletten, pitbulls en andere prints die je aan Frenchore doen denken. De Frenchcore caps hebben een verstelbare band aan de achterzij waar door iedere gabber een pet op zijn op kan zetten.

De Frenchcore mutsen zijn speciaal ontwikkeld voor de koude winterdagen. De mutsen hebben een elastische stof waardoor ze elke pasvorm kunnen aannemen. Het design van de Frenchcore mutsen zijn terug te vinden in rest van de Frenchcore kleding in deze online hardcore shop. De Frenchcore mutsen zijn het perfecte item om te dragen in combinatie met de Frenchcore winterjassen, bomberjacks, Frenchcore vesten of hoodies. Met deze combinatie krijg jij het komende winter zeker niet koud!!

Door dezelfde terugkomende prints in de Frenchore petten, mutsen en de andere hardcore kleding kunnen de items perfect met elkaar gedragen worden. Ook door de terugkomende kleuren blauw, wit en rood is de kleding van Frenchcore perfect op elkaar afgestemd. Het is dus ook zeker niet moeilijk om een Frenchcore gabberpak samen te stellen. Blijf eindeloos combineren met het ruime aanbod Frenchcore kleding wat deze online hardcore winkel je biedt!!

Frenchcore, Beyond The Frontier!

Petten & Mutsen