Filter

Categorieën

Prijs

Maat

Geslacht

Recent bekeken

100% Hardcore

  • Voor meer informatie +31(0)40 303 21 47
  • Gratis aan huis bezorgd Vanaf 50,- *
  • Beveiligde betaalmethodes Veilig online betalen

Sportkleding

Toon 1 - 1 van 1

Toon 1 - 1 van 1

Sportkleding

De Frenchcore sportkleding is de perfecte pagina om je gabber trainingspak samen te stellen! In deze categorie sportkleding vind je; trainingsjasjes, trainingsbroeken, korte broeken, shirts en tops.

De Frenchcore trainingsbroeken zijn gemaakt van 100% polyester en voelen erg soepel aan. In deze traingingsbroeken kun je je vrij bewegen en zijn dus perfect om te dragen tijdens hardcore feesten of festivals. De Frenchcore trainingsbroeken hebben twee broekzakken inclusief ritssluiting. Op de zijkant van de Frenchcore trainingsbroek is een bies bevestigd met een Frenchcore logo. De trainingsbroek is opvallend door het blauwe, witte en rode kleurgebruik.

De trainingsjasjes zijn het ideale item om je trainingspak mee af te maken. Door de doorlopende designs van maskers, pitbulls, zombies, schedels en andere Frenchcore designs kun je eindeloos blijven combineren. De trainingsjasjes zijn gemaakt van 100% polyester en hebben een zeer goede pasvorm. Je kunt je vrij bewegen in de training jasjes van Frenchcore waar ze ideaal zitten tijdens echte gabber feesten.

Een Frenchcore shirt kan niet ontbreken in jouw kast én bij jouw trainingspak. De shirts hebben een allover print en zijn zeer geschikt om te combineren met de trainingsbroeken en trainingsjasjes. De prints hebben verschillende felle kleuren waarin de kleuren blauw, wit, rood en zwart een hoofdrol in spelen. De shirts hebben een soepele stof waardoor ze fijn goed zitten zowel onder een trainingsjasje als zonder trainingsjasje.

Door de combinatie te maken van de Frenchcore trainingsjasjes, trainingsbroeken en shirt maak je je eigen unieke trainingspak. Je kunt verschillende of juist dezelfde prints met elkaar combineren. Om je gabberpak helemaal compleet te maken kun je je trainingspak combineren met een stringbag of heuptasje. De Frenchcore heuptasjes hebben, net zoals de Frenchcore caps, dezelfde doorlopende print als de trainingsjasjes en shirts hebben. Je kan dus eindeloos blijven combineren met je Frenchcore trainingspak!

Frenchcore, Beyond The Frontier!

Sportkleding