Filter

Categorieën

Prijs

Maat

Geslacht

Recent bekeken

100% Hardcore

  • Voor meer informatie +31(0)40 303 21 47
  • Gratis aan huis bezorgd Vanaf 50,- *
  • Beveiligde betaalmethodes Veilig online betalen

Harmony of Hardcore

Toon 1 - 12 van 12

Toon 1 - 12 van 12

Harmony of Hardcore

Als jij alle hardcore festivals af gaat kan je Harmony of Hardcore niet missen!! Door ook nog eens kleding te dragen van Harmony of Hardcore laat je zien dat jij een echte fan bent!

Het Harmony of Hardcore shirt is het perfecte shirt om te dragen tijdens Harmony of Hardcore. Dankzij de hoge kwaliteit en de soepele stof van het hardcore shirt kan je alle bewegingen maken. De Harmony of Hardcore shirt hebben alle een andere print waardoor er altijd een passend shirt te vinden is bij je gabber outfit.

Wanneer de zon begint te schijnen tijdens Harmony of Hardcore kan een losse, luchtige broek niet ontbreken. De perfecte hardcore broeken om aan te doen tijdens Harmony of Hardcore is dan ook de Hardcore trainingsbroek. Door de hoge kwaliteit en de los vallende stof kun je alle bewegingen maken en helemaal los gaan!

Een bijpassend heuptasje kan bij je Harmony of Hardcore kleding niet ontbreken! Het heuptasje is ideaal om je spullen in op te bergen, zonder dat je bang hoeft te zijn iets kwijt te raken. Door de verstelbare band aan de achterzijde past iedere gabber de Harmony of Hardcore heuptas. Het heuptasje heeft 5 vakjes waarvan er een verborgen is.

De accessoires van Harmony of Hardcore maken je hardcore outfit helemaal af! Door de petten, silicone armbandjes, vlaggen, aanstekers en Harmony en de Hardcore ID-tag laat je zien dat jij een echte fan bent. Met de Harmony of Hardcore stickers voor op je auto rij je ook nog een in stijl rond! Na het festival kan je nog nagenieten met de CD van Harmony of Hardcore waar alle muziek van het festival op staan.

Harmony of Hardcore