Filter

Categorieën

Prijs

Maat

Geslacht

Recent bekeken

100% Hardcore

  • Voor meer informatie +31(0)40 303 21 47
  • Gratis aan huis bezorgd Vanaf 50,- *
  • Beveiligde betaalmethodes Veilig online betalen

Broeken

Toon 1 - 2 van 2

Toon 1 - 2 van 2

Broeken

Je Terror outfit is niet compleet zonder broek! Op deze pagina vind je alle Terror broeken die deze hardcore shop aanbiedt. De Terror broeken collectie bestaat uit trainingsbroeken, joggingbroeken, korte broeken en speciaal voor de dames de hotpants en de leggings.

De Terror trainingsbroeken hebben diverse kleuren en prints waardoor ze altijd te combineren zijn met de andere hardcore kleding uit deze webshop. De trainingsbroeken hebben een soepele stof en voelen luchtig aan. Tijdens een hardcore feest zijn deze Terror broeken dan ook het perfecte item om aan te doen. Alle Terror trainingsbroeken zijn voorzien van twee broekzakken die te sluiten zijn met een rits.

De Terror jogging zijn van zeer hoge kwaliteit, gemaakt van een soepele stof en te dragen in ieder seizoen. De Terror joggingbroeken hebben een geborduurd Terror logo op de voor- en achterzijde. Aan de zijkant heeft de joggingbroek een bies lopen met het Terror logo. De Terror joggingbroeken hebben ieder twee broekzakken. Dankzij de elastische en de touwtjes bovenband blijft de broek goed op je heupen hangen.

De korte Terror trainingsbroeken zijn ideaal voor in de zomer. De Terror broeken zijn gemaakt van 100% polyester en voelen erg luchtig aan. Door de verschillende kleuren is er altijd een korte broek te combineren met een Terror shirt of trainingsjackje.

Voor onze gabberinas zijn er de Terror hotpants en leggings. De hotpants en leggings zijn voorzien van diverse prints die terug te vinden zijn in de Terror shirts, leggings, waaiers en de andere accessoires van Terror. Door de verschillende hardcore kleding en accessoires met dezelfde prints met elkaar te combineren maak je eigen party outfit! In de zomer zijn de Terror hotpants met een Terror top de ideale combinatie. Lekker luchtig en door de felle kleuren en prints blijft je outfit uniek. De hotpants en top samen met een waaier en een heuptasje vormt de ideale festival look!

Terror, Worldwide!

Broeken