Filter

Categorieën

Prijs

Maat

Geslacht

Recent bekeken

100% Hardcore

  • Voor meer informatie +31(0)40 303 21 47
  • Gratis aan huis bezorgd Vanaf 50,- *
  • Beveiligde betaalmethodes Veilig online betalen

Jassen

Toon 1 - 3 van 3

Toon 1 - 3 van 3

Jassen

Hier vindt je een grote selectie Terror trainingsjasjes, harrington jassen, winterjassen en bomberjacks.
Laat ons, je mee terug nemen in de tijd, terug naar de jaren negentig, met onze Terror oldschool trainingsjasjes ga je zeker terug in de tijd! Deze training jassen van hoge kwaliteit zijn perfect voor een gabber / Terror party. Ze zijn gemaakt van 100% polyester en hebben 2 zakken met ritsen. De ritsen zijn voorzien van Terror logo’s. Ze zitten perfect en kunnen erg goed gecombineerd worden met onze volledig bedrukte Terror T-shirts. Ook maak je er een mooi gabber trainingspak van in combinatie met onze Terror broeken, die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren!
De Terror harrington jassen zijn van erg hoge kwaliteit en hebben geborduurde logo’s, binnenzakken, ritsen met Terror logo’s en zijn rood geblokt van de binnenkant. Ze zijn ideaal voor elk seizoen!
Onze Terror winterjassen zijn van extreem hoge kwaliteit! Zijn erg dik gevoerd, geborduurde logo’s, binnenzakken en hebben een capuchon.  Hier krijg je het echt niet koud in!
De Terror bomberjack is een echte klassieker. Mooie geborduurde doodskop / gabber  logo’s, binnenzakken, zak op de arm en ritsen met Terror logo’s.
Deze jassen zijn perfect te combineren met onze andere Terror producten. Probeer eens een terror polo in combinatie met een harrington jas, of een vest met capuchon in combinatie met de Terror bomberjack.
Terror, Worldwide!!

Jassen