Filter

Categorieën

Prijs

Geslacht

Recent bekeken

100% Hardcore

  • Voor meer informatie +31(0)40 303 21 47
  • Gratis aan huis bezorgd Vanaf 50,- *
  • Beveiligde betaalmethodes Veilig online betalen

Petten & Mutsen

Toon 1 - 3 van 3

Toon 1 - 3 van 3

Petten & Mutsen

Op deze pagina vindt je onze Terror petten en mutsen. De Terror petten en mutsen hebben neutrale kleuren waardoor bij iedere outfit wel een pet of muts te dragen is!

De Terror petten op deze online winkel hebben dezelfde designs, drukke pitbull prints, hardcore maskers, kettingen en allover prints als de Terror kleding collectie heeft. De Terror petten hebben aan de achterkant een verstelbare band. Door deze band kan de Terror cap op alle gewenste maten worden gedragen. Hij past dus op elke gabber kop!!

Tijdens de koude dagen van het jaar zijn de warme mutsen van Terror niet te missen. De mutsen zijn voorzien van verschillende geborduurde designs. De muts is gemaakt van een elastische stof waardoor de muts op elke gabber kop past! Het design van de mutsen zijn terug te vinden in de bomberjacks, de harrington jacks en de winterjassen van Terror. Met de combinatie van een van deze warme jassen en de Terror muts krijg je het zeker niet koud!! 

De Terror petten en mutsen zijn het ideale accessoires om je gabber pak mee af te maken. Door de neutrale kleuren en de terugkomende prints kun je eindeloos blijven combineren!!

Terror, Worldwide!

Petten & Mutsen