Filter

Categorieën

Prijs

Geslacht

Maat

Recent bekeken

100% Hardcore

  • Voor meer informatie +31(0)40 303 21 47
  • Gratis aan huis bezorgd Vanaf 50,- *
  • Beveiligde betaalmethodes Veilig online betalen

Sportkleding

Toon 1 - 3 van 3

Toon 1 - 3 van 3

Sportkleding

Op deze pagina vind je alle items om je Terror trainingspak samen te stellen. Door de trainingsjasjes, trainingsbroeken en allover shirts met elkaar te combineren ontstaat er jouw unieke trainingspak!

De Terror trainingsbroeken zijn gemaakt van 100% polyester en voelen soepel en luchtig aan. Deze Terror trainingsbroeken zijn ideaal om te dragen tijdens hardcore/gabber feesten. De Terror trainingsbroeken zijn voorzien van twee broekzakken inclusies ristsluiting. Bij iedere trainingsbroek is er een passend trainingsjasje of shirt te combineren.

De Terror trainingsjasjes zijn voorzien van prints met doodskoppen, angerfist maskers, pitbulls, zombies en andere iconen die je doen denken aan Terror. De trainingsjasjes zijn gemaakt van 100% polyester en hebben daarom een goede pasvorm. Tijdens hardcore/gabber feesten is dit het perfecte item om aan te doen!!

Als echte Terror liefhebber kan je niet zonder de sport shirts van Terror!! Het gabber sport shirt is gemaakt van 50% polyester en 50% katoen. Door deze samenstelling in de stof is het shirt ideaal om je in te bewegen tijdens het sporten of tijdens een hardcore feest.

Door de Terror trainingskleding met elkaar te combineren maak je je ideale Terror trainingspak. De prints met; zombies, pitbulls, schedels, angerfist maskers en andere symbolen die je aan hardcore doen denken zijn afgebeeld op de trainingsjasjes, de broeken en op de hardcore shirts. Door de verschillende of juist dezelfde prints met elkaar te combineren stijl je je eigen trainingspak samen.

Terror, Worldwide!

Sportkleding